Zwangerschapsfotografie

In liefdevolle verwachting....

Lifestyle

Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschap; een bijzondere tijd in je/jullie leven die je graag vast wil leggen in sprekende spontane mooie beelden? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Op een ontspannen wijze, poseren is niet nodig wees gewoon jezelf. En als je samen bent zorg ik ervoor dat jullie oog hebben voor elkaar en niet voor mij en de camera. Ik nodig jullie uit om met mij samen te werken om tot een mooi resultaat te komen. Met jullie en mijn enthousiasme en oog voor detail en het moment weet ik zeker dat dat goed moet komen!

Ik kom op locatie, dit kan zijn bij jullie thuis of op een mooie binnen- /buitenlocatie. Samen met je partner en eventueel broertje (s), zusje (s).

Locatie aan huis zorgt voor een lifestyle sfeertje, ik denk daarbij ook aan de details van het babykamertje. Met kleine aanwijzingen begeleid ik je/jullie naar een zo puur mogelijke reportage.

Die stralende glimlach, die prachtige buik in volle verwachting van dit mooie wonder.

Buitenlocatie kan ook zeker deze sfeer geven door momenten vast te leggen die er zijn. Pure beelden, de liefde tussen jullie en/of de connectie tussen jou en het kleine wondertje in je buik.

De reportage vindt plaats tussen de 32e en 36e week van de zwangerschap.

Binnen 1 week ontvang je een sneakpreview en binnen 2-3 weken de volledige reportage.

Heb je andere wensen wat betreft tijdsduur / album / locatie of heb je vragen? Of wil je een zwangerschapsshoot in een studio? Neem gerust contact met mij op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

*Reiskosten tot 10 km vanaf mijn adres inbegrepen, daarbuiten reken ik € 0,30 p/km.

Lifestyle zwangerschaps
reportage

€250

  • 1 uur fotografie op locatie
  • 30+ foto’s
  • Professioneel bewerkte en door mij geselecteerde bestanden
  • Harmonicaboekje of mini-album met 8 afdrukken 13 x 13 of landscape 10 x 15
  • Bestanden worden in hoge resolutie in JPEG digitaal aangeleverd
Marissa & Jaco
Eveline & William