Werkwijze Fotoalbums:

 

Allereerst neem ik bij de kennismaking mijn stalen en voorbeelden alvast mee. Zo krijgen jullie een idee van de vele mogelijkheden en materialen. Twee weken voor de bruiloft hebben we een tweede gesprek en ook dan gaan we er wat meer mee bezig.

Nadat de reportage is afgeleverd, kiezen jullie de favorieten uit in jullie persoonlijke online galerie. Met deze keuze ga ik aan de slag en maak ik een ontwerp van het album. Uiteraard kunnen daarop aanpassingen worden gedaan. Als het ontwerp door jullie is goedgekeurd, wordt het album gemaakt in Griekenland door het bedrijf Konpoli. Zij zijn gespecialiseerd in professionele albums en maatwerk staat bij hun voorop.

Binnen drie weken wordt het album bij mij geleverd. Ik maak dan met jullie een afspraak om het album langs te brengen of op te halen. Dat wordt een feestje! Ik ben er graag bij als jullie voor het eerst dit prachtige album in handen krijgen. Voor mij een mooie afsluiting van deze intensieve periode.

De foto’s in het mooie luxe album zullen jullie iedere keer weer terugbrengen naar die ene dag, dat ene moment  Een mooie tastbare herinnering.