Werkwijze Trouwreportage

Kennismaking

Een belangrijk moment als we elkaar nog niet eerder gezien hebben is de kennismaking. Wanneer jullie na het oriënteren op mijn website nieuwsgierig zijn geworden naar die Ellis achter de camera en graag een offerte op maat willen laten maken kunnen jullie contact op nemen via het contactformulier of mij bellen.

Tijdens de kennismaking heb ik een aantal vragen voor jullie, zodat ik een beeld krijg van jullie trouwdag. Daar waar de behoefte is kan ik jullie nog adviseren en met jullie meedenken. Binnen 1 week krijgen jullie een offerte op maat in huis.

Twee weken voor de bruiloft

Wanneer jullie akkoord gaan zullen we nog een contactmoment plannen ongeveer 2 weken voor de bruiloft om nog alles even door te spreken.

De dag

Op de afgesproken tijd zorg ik dat ik er ben. Doordat we de dag uitgebreid voorbesproken hebben weet ik waar ik word verwacht om foto’s te nemen. In grote lijnen zal dit leidend zijn, maar uiteraard speel ik in op alle andere onverwachtse en spontane momenten. Ik probeer op te gaan tussen jullie familie en vrienden. Ik sta open voor impulsieve ingevingen en uitdagingen, alles om jullie dag zo goed mogelijk vast te leggen zodat de sfeer te voelen is wanneer jullie terug kijken op deze dag. Natuurlijk is er ruimte om jullie samen te fotograferen en even te genieten van een moment met elkaar. Tijdens deze trouwreportage maken we mooie detail beelden, portretten van jullie samen en staat jullie liefde voor elkaar centraal. Ik zal oog hebben voor jullie gasten; familie en vrienden en leg de emoties vast, want daar gaat het tenslotte om… mooie beelden maken, momenten vastleggen… vereeuwigen.

Op de achtergrond aanwezig, maar ook één samen met jouw gasten op jullie bruiloft. Mijn enthousiasme zal ik niet verbergen als ik bezig ben en mijn spontaniteit en energie zal er zijn tot het laatste moment dat ik naar huis ga en jullie nog even verder feesten en nagenieten en ik even ga bijkomen van zo’n enerverende dag!

Sneakpreview

Binnen 1 week zal ik jullie een persoonlijke link sturen met een eerste indruk van de foto’s. De witte broodsweken zijn in volle gang, de dag waar jullie al zo lang naar uitgekeken hebben is voorbij, maar de herinneringen levendig in jullie geheugen. Deze foto’s zullen jullie een mooie indruk geven van de rest van de reportage waar ik op dat moment mee bezig ben.

Ze zijn klaar!

Binnen 6 weken stuur ik jullie digitaal een persoonlijke beveiligde link naar alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie naar jullie toe. Hoeveel het er zijn? Bij 6 uur fotografie kun je er minimaal 300 verwachten, maar het zullen er meer zijn. Ik hou niks achter, je hoeft geen selectie te maken, je krijgt ze allemaal!

Spannend…..dat wordt genieten.

Het trouwalbum

Tijdens de kennismaking heb ik jullie laten zien wat de mogelijkheden zijn wat betreft het trouwalbum. Wordt het linnen, microfiber of toch echt leer. Opbergbox of toch liever een jute tas met eigen print. Er is veel mogelijk en natuurlijk wil ik jullie helpen met de keuze hierin. Ik heb verschillende stalen en voorbeelden. Met als resultaat een uniek prachtig professioneel handgemaakt fotoalbum. 

Wanneer jullie alle foto’s bekeken hebben geven jullie mij door welke foto’s jullie niet in het album willen hebben en welke jullie favoriet zijn. Daarmee ga ik aan de slag. Zo ontstaat er een mooie selectie van de mooiste momenten van jullie dag!

Binnen 2 weken stuur ik jullie de eerste opzet waar jullie op- en aanmerkingen op mogen geven. Nadat ik de aanpassingen heb toegepast vraag ik jullie om goedkeuring.

Daarna wordt het trouwalbum besteld. De levertijd ligt tussen de 2-3 weken.

Wanneer het album binnen is maak ik een afspraak wanneer jullie hem op kunnen komen halen of wanneer ik hem kom brengen. Ik ben er graag bij wanneer jullie voor het eerst dit prachtige trouwalbum in jullie handen hebben. Na deze intensieve weken is dit ook voor mij een mooie afsluiting van jullie mooiste dag!