Loveshoot

Loveshoot

Loveshoot

Of je elkaar nu nog maar net hebt leren kennen of al ruim je halve leven samen bent, dat maakt niet uit. De liefde voor elkaar en de blik die jullie elkaar geven is voor geen ieder ander. Het is uniek en prachtig om dit samenspel tussen twee geliefden vast te leggen.

Ongedwongen, spontaan, puur…. Gewoon, zoals het is en wat er op dat moment ontstaat. En niet te vergeten met humor! Ik kan niet zeggen hoe zo’n shoot precies gaat verlopen, dit zal voor ieder stel anders zijn. Belangrijkste is dat jullie de aandacht voor elkaar hebben en ik help jullie waar nodig in de goede richting. Samen komen we tot een mooi eindresultaat.

Gaat jullie trouwen? Dan zou je een loveshoot kunnen boeken om mooie foto’s te hebben voor op jullie uitnodiging. Mochten jullie ook een trouwreportage bij mij boeken, krijg je zelfs 50 % korting op deze Loveshoot.

De Loveshoot gebruiken om je “aanzoek” vast te leggen kan natuurlijk ook! Ook dan geldt; bij het boeken van een trouwreportage 50% korting op deze Loveshoot.

*Reiskosten tot 10 km vanaf mijn adres inbegrepen, daarbuiten reken ik € 0,30 p/km.

Loveshoot

€225

  • 1 uur fotografie op locatie
  • 30+ foto’s
  • Professioneel bewerkte en door mij geselecteerde bestanden
  • Bestanden worden in hoge resolutie in JPEG digitaal aangeleverd